E-MAIL

info@dansktransportfirma.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Opret et gratis flyttetilbud her

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Dansk Transportfirma

Dansk Transportfirma

Hvad er flytteløsningerne

Flytteløsninger kan også omfatte specielle tjenester, såsom at håndtere specielt tunge eller fragile ejendele, at arrangere for flytning af store møbler eller kunstgenstande, eller at hjælpe med at koordinere flytningen med andre professionelle, som f.eks. en ejendomsmægler eller et kontorflyttefirma. Nogle flyttefirmaer kan også tilbyde specialiserede løsninger, såsom international flytning eller flytning af virksomheder. Flytteløsninger kan også tilpasses til kundernes specifikke behov og budget, og kan omfatte alt fra en simpel transport til en fuld service flytning.

Aarhus flyttefirma

Al privatflytning foregår med vores moderne og professionelle flyttebil, så vi kan sikre at jeres ejendele bliver flyttet sikkert til jeres nye bolig.

Vi tilbyder også ned pakning af dele af eller al indboet, for at sikre den mest sikre ned pakning. Særligt når det drejer sig ned pakning af glas, porcelæn samt andre skrøbelige genstande, anbefaler vi, at I lader os stå for ned pakningen.

Såfremt i ønsker hjælp til jeres flytning, står vi klar til at komme forbi og rådgive, samt give jer et uforpligtende tilbud på jeres privatflytning.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Aarhus flytteløsninger

ERHVERVSTRANSPORT

PRIVATFLYTNING

OPBEVARING

OPRET FLYTNING

Aarhus Flyttefirma

Flytning i Aarhus

Alle boliger flyttes
Uanset om du bor i lejlighed på fjerde eller i en større villa, og uanset om du er ejer eller lejer, så klarer vi flyttearbejdet for dig. Dansk Transportfirma flytter også til og fra plejehjem og beskyttet bolig.

Har du ting til opbevaring i fx et kælderrum eller i et lejet depotrum? Vi flytter dine ting, uanset hvor de står. Ingen elevator er det selvfølgelig ingen hindring. Når flyttebilen ankommer til dit nye hjem, bliver alt båret ind på anvist plads.

Vi passer på dine ting
Dansk Transportfirma har alt det nødvendige udstyr til tunge løfte. Det betyder at vi kan flytte store sofaer, vitrineskabe og hårde hvidevare på sikker og forsvarlig vis, uden at nogen kommer til skade. Dine sarte, særlige og skæve ting beskytter vi ekstra godt i flyttebilen, så de når sikkert frem til din nye adresse uden skrammer og ridser. Sker der mod forventning en skade, så er vi selvfølgelig forsikret.

Lad os pakke dit hjem ned
Du kan slippe for at bruge tid på at pakke flyttekasser. Når du vælger os til at flytte for dig, kan vi også hjælpe dig med at pakke dit hjem ned.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Som flyttefirma arbejder vi i hele Danmark og udland. Vi kører næsten dagligt i alle de store byer. Vi har professionelle flyttefolk og det rigtige materiel, dette sikre, at De får en hurtig og gnidningsfri afvikling af Deres flytning.

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE