E-MAIL

info@dansktransportfirma.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Godstransport

Dansk Transportfirma har hovedsæde i Aarhus. Vi er dog ikke geografisk begrænsede og kører gerne i hele Danmark, lige meget hvilke flytteopgave eller transportopgaver du har til os. Vi skræddersyer transportløsninger til dig, hvor vi kan afhente og levere, evt. samme dag, om natten, fra dag til dag og på et bestemt tidspunkt eller i et bestemt tidsrum, overalt i hele Danmark. Vi aftaler med dig, om vi skal komme forbi dagligt og afhente varer, eller kun når du sender os bookinger i vores online systemer. Om dine kunder er erhvervsdrivende eller private sørger vi for leveringen, og ringer gerne i forvejen og fortæller vi er på vej.

Vores alsidige flåde af forskellige typer lastbiler og opbygninger tilgodeser dig som kunde, når du har en opgave, der kræver noget specielt. Vi har lastbiler som både er velegnede til de mindre gader i storbyer, og lastbiler der er velegnet til kørsel af gods til industri. Vi kan tilbyde godstransport med op til 100 paller på et modulvogntog. Vores chauffører medbringer optimale værktøjer til at læsse, losse og surre, så varerne kommer sikkert frem. Kontakt os

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Flytteløsninger

ERHVERVSTRANSPORT

PRIVATFLYTNING

OPBEVARING

OPRET FLYTNING

Dansk Transportfirma

Hos Dansk Transportfirma løser alle typer transportopgaver for erhvervslivet og private, vi har en top moderne vognpark og veluddannede medarbejdere, der lever op til tidens krav til miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi lytter til kundens behov og skræddersyr derefter den optimale transport eller flytteløsning til dig. Alt er i princippet muligt.

Vi har udlejning af lagerrum i Aarhus. Vi opmagasinerer dine værdigenstande i isolerede rum, så du er sikker på, at de står uberørt og sikrede. Vi står klar med forskellige løsninger til at matche lige netop dine behov. Vi tilbyder derfor både opbevaring af dine ejendele i depotrum. For at vise dig at vi mener det med at sikre dig en god pris, giver vi dig den første måneds opbevaring til bare 1 kr., såfremt du lejer et depotrum i mindst tre måneder. Når den første måned er gået, vender prisen for depotrummet tilbage til normalpris.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Erhvervstransport

Erhvervstransport

Hvad er Godstansport
Godstransport er processen med at transportere gods eller varer fra et sted til et andet. Det kan omfatte alt fra transport af små pakker og pakker til store containere og bulkvarer. Godstransport kan ske ved hjælp af en række forskellige transportmidler, herunder lastbiler, tog, skibe eller fly. Godstransport kan være enten national eller international, og kan ske både for private virksomheder og for regeringer. Der findes flere forskellige former for godstransport, såsom container transport, bulk transport, køle transport, fragtmand transport, ekspres transport, osv.

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE