E-MAIL

info@dansktransportfirma.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Opret et gratis flyttetilbud her

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Dansk Transportfirma

Dansk Transportfirma

Hvad er flytteløsningerne

Flytteløsninger kan også omfatte specielle tjenester, såsom at håndtere specielt tunge eller fragile ejendele, at arrangere for flytning af store møbler eller kunstgenstande, eller at hjælpe med at koordinere flytningen med andre professionelle, som f.eks. en ejendomsmægler eller et kontorflyttefirma. Nogle flyttefirmaer kan også tilbyde specialiserede løsninger, såsom international flytning eller flytning af virksomheder. Flytteløsninger kan også tilpasses til kundernes specifikke behov og budget, og kan omfatte alt fra en simpel transport til en fuld service flytning.

Privatflytning

Vi gør en del i privatflytninger. Vi er et flyttefirma med flere års erfaring inden for firmaflytning. Så står du over for at skulle flytte, kan du/i roligt ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Ud over vores store erfaring er vi konkurrencedygtige på pris og sørger for at stille professionelle og dygtige flyttemænd til rådighed. Vi er et professionelt flyttefirma, som kan varetage de fleste opgaver inden for vores branche.

Vi arbejder både med erhvervs- og privatflytninger. Vi er specialister i god service og har arbejdet med alle former for personligheder: Vi har bl.a. erfaring med plejehjemsflytning for ældre, genhusninger af personer med handicap samt planlægning og strukturering af større interne flytninger på Aalborg Universitet. Ydermere har vi samarbejdet med kommunen, idet vi har hjulpet med at flytte familier via ydelsescenteret. Vi er også stærke på mere sædvanlige opgaver såsom virksomhedsflytninger for mindre erhverv, kirker, banker osv.

Hvad kan Dansk Transportfirma tilbyde i forbindelse med firmaflytning?
Vi har forskellige løsninger, som vi tilbyder i forbindelse med flytning i erhvervsmæssig sammenhæng. Lige meget hvilken pakke I vælger, så garanterer vi jer, at vi stiller op med en flyttemand, en flyttebil med betalt brændstof og forsikring af dit firmas ejendele. Derudover har I også mulighed for helt frit at låne flyttekasser af os, som du og dine medarbejdere kan bruge til at pakke jeres ting i.

Vi medbringer alt det nødvendige udstyr til f.eks. tungløft, hvilket indebærer flytning af arkivskabe, klaverer, hævesænkeborde m.m. Vi har naturligvis også helt styr på alt ift. tilladelser mht. til transport af gods samt forsikringer på alle områder af selve flytningen. Det vil sige, at vi med god samvittighed kan garantere, at jeres ejendele er i trygge hænder hos os under hele forløbet. Både før, under og efter transporten. Kontakt Os

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

ERHVERVSTRANSPORT

PRIVATFLYTNING

OPBEVARING

OPRET FLYTNING

Hvorfor vælge os som flyttefirma

  • Vi har Aarhus/Danmarks bedfste priser for professionelle flyttemænd
  • Vi laver skræddersyet flytteløsninger, så den passer perfekt til dine behov

  • Vores flyttemænd er uddannede i privat flytninger og erhvervsflytninger
  • Vi gør vores bedste for at sikre vores kunder service 100%

  • Vi sparer jer for alle de unødvendige bekymringer og får dig fra A til B
  • Vi er fuldt forsikret så i kan trygt overlade jeres personlige ejendele til vores professionelle flyttefirma,
  • Vi har det rigtige flytteudstyr så flytningen går hurtigere