E-MAIL

info@dansktransportfirma.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Kontorflytning Aarhus

Står du foran en kommende kontorflytning i Aarhus eller omegn. Hos os tilbyder vi alle former for flytning af kontor, og det kan være både små og store flytninger. Mange af vores kunder kommer fra bl.a. midtjylland og Nordjylland.. Men vi flytter til hele landet. Vi over 15 års erfaring og vi lægger vægt på at tilbyde høj kvalitet til gode priser. Vores flyttemænd sætter altid en ære i at behandle flyttegods med respekt og omhu. Vi har naturligvis både lovpligtig vognmandstilladelse og forsikring af flyttegods.

En Kontorflytning er:
En kontorflytning er processen med at flytte en virksomheds kontor til et nyt sted. Dette kan omfatte alt fra planlægning, pakning, transport, opsætning og geninstallation af udstyr og møbler, samt overførsel af tjenester og kommunikation. Det kan være en kompleks proces, der kræver omhyggelig planlægning for at sikre, at virksomheden kan fortsætte med at fungere problemfrit under flytningen.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

flytteløsninger

ERHVERVSTRANSPORT

PRIVATFLYTNING

OPBEVARING

OPRET FLYTNING

Kontorflytning i Aarhus

Kontorflytning i Aarhus og omegn
Er det tid til at flytte til nye kontorlokaler? Vi tilbyder effektiv og sikker kontorflytning i Aarhus og de omkringliggende områder. Når et kontor skal flyttes til nye lokaler, skal der tages højde for arbejdsgange og medarbejdere, og det er vores mission at gøre flytningen overskuelig og smertefri for hele virksomheden. Som erfarent flyttefirma garanterer vi en effektiv, fleksibel og billig kontorflytning for virksomheder i hele Midtjylland.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Som flyttefirma arbejder vi i hele Danmark og udland. Vi kører næsten dagligt i alle de store byer. Vi har professionelle flyttefolk og det rigtige materiel, dette sikre, at De får en hurtig og gnidningsfri afvikling af Deres flytning.

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE