E-MAIL

info@dansktransportfirma.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Opbevaring i Aarhus

Nem og sikker opbevaring

og opmagasinering af dine ting

Der er nogle tidspunkter i livet, hvor du har brug for lidt ekstra plads. Det kan være, at din virksomhed står over for en flytning, eller at dit hjem er ved at blive renoveret. I sådanne situationer kan det være skønt at have et sted, hvor du kan opbevare dine møbler og dit inventar sikkert og godt. Det kan også være, at du af helt andre grunde har brug for flere kvm at opbevare dine ting på, og det hjælper vi selvfølgelig også gerne med.

Dansk Transportfirma har stor lager i Aarhus, hvor vores depotrum / lager også er placerede. Vi opmagasinerer dine værdigenstande i isolerede rum, så du er sikker på, at de står uberørt og sikrede. Vi står klar med forskellige løsninger til at matche lige netop dine behov.

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, når det kommer til opmagasinering af dine ting i forbindelse med din kommende flytning eller renovering. Du kan enten ringe til os på (+45) 2666 8040, sende os en e-mail på info@dansktransportfirma.dk.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Flytteløsninger

ERHVERVSTRANSPORT

PRIVATFLYTNING

OPBEVARING

OPRET FLYTNING

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE