E-MAIL

info@dansktransportfirma.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Billig fragtfirma

Dansk Transportfirma ApS leverer din vare i hele Danmark. Levering 10/14 hverdage fra leverandørklarmelding. Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdag.

Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse på normal eller aftalt anden måde. Aflæsning af indholdet sker med nogle flyttemænd. Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m. og frihøjden 4,0 m. Lastvognen er en trækker med sættevogn. Bemærk: Hvis ikke varen “kan” placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt.

Dansk Transportfirma bestræber vi os på at yde det yderste for vores kunder inden for national og international transport og vi mener, at netop vores service er vores styrke. Vi er et dedikeret team af dygtige medarbejdere, der er klar i Aarhus til at hjælpe dig fra start til slut og sikre.

Kontakt os og få et tilbud på din flytning.

Fragt

Vi varetager al slags fragt inden for kommunal- og erhverssektoren, derudover håndtere vi også fragt for private. Vi ligger stor værdi i at være punktlig og sørge for, at din fragt når frem til aftalt tid! Det er en af vores kerneprincipper, at vi håndtere pakker nænsomt. Vores håndtering af din fragt sker med stor omhyggelighed, vi har indtil dags dato aldrig haft en forsendelse som er blevet skadet på grund af vores håndtering af fragten i leveringsprocessen. Kontakt

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Flytteløsninger

ERHVERVSTRANSPORT

PRIVATFLYTNING

OPBEVARING

OPRET FLYTNING

Dansk Transportfirma

Hos Dansk Transportfirma løser alle typer transportopgaver for erhvervslivet og private, vi har en top moderne vognpark og veluddannede medarbejdere, der lever op til tidens krav til miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi lytter til kundens behov og skræddersyr derefter den optimale transport eller flytteløsning til dig. Alt er i princippet muligt.

Vi har udlejning af lagerrum i Aarhus. Vi opmagasinerer dine værdigenstande i isolerede rum, så du er sikker på, at de står uberørt og sikrede. Vi står klar med forskellige løsninger til at matche lige netop dine behov. Vi tilbyder derfor både opbevaring af dine ejendele i depotrum. For at vise dig at vi mener det med at sikre dig en god pris, giver vi dig den første måneds opbevaring til bare 1 kr., såfremt du lejer et depotrum i mindst tre måneder. Når den første måned er gået, vender prisen for depotrummet tilbage til normalpris.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Billig fragtfirma

Billig fragtfirma

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE