E-MAIL

info@dansktransportfirma.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Erhvervstransport

Dansk Transportfirma har hovedsæde i Aarhus. Vi er dog ikke geografisk begrænsede og kører gerne i hele Danmark, lige meget hvilke flytteopgave eller transportopgave du har til os. Vi har efterhånden en del års erfaring som transportfirma og flyttefirma, hvilket har givet os en stor viden og en faglig stolthed, som vi tager med os ind i vores daglige arbejde. Vores erfaring har gjort os eksperter på en lang række områder, og vi kan derfor tilbyde at hjælpe dig med langt de fleste opgaver, som kan opstå i forbindelse med en flytning eller transport. Først og fremmest står vi klar til at hjælpe dig, hvad end din flytning er i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng. Vi ved, at der kan være mange overvejelser og udfordringer, når det kommer til at skulle flytte fra et hjem til et andet, og vi gør en dyd ud af at gøre flytningen af dine private ejendele nem og effektiv. Det gør sig også gældende i forbindelse med firmaflytninger, hvor vi er parate til at varetage flytningen eller transporten for dig. Kontakt os

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Flytteløsninger

ERHVERVSTRANSPORT

PRIVATFLYTNING

OPBEVARING

OPRET FLYTNING

Dansk Transportfirma

Hos Dansk Transportfirma løser alle typer transportopgaver for erhvervslivet og private, vi har en top moderne vognpark og veluddannede medarbejdere, der lever op til tidens krav til miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi lytter til kundens behov og skræddersyr derefter den optimale transport eller flytteløsning til dig. Alt er i princippet muligt.

Vi har udlejning af lagerrum i Aarhus. Vi opmagasinerer dine værdigenstande i isolerede rum, så du er sikker på, at de står uberørt og sikrede. Vi står klar med forskellige løsninger til at matche lige netop dine behov. Vi tilbyder derfor både opbevaring af dine ejendele i depotrum. For at vise dig at vi mener det med at sikre dig en god pris, giver vi dig den første måneds opbevaring til bare 1 kr., såfremt du lejer et depotrum i mindst tre måneder. Når den første måned er gået, vender prisen for depotrummet tilbage til normalpris.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Erhvervstransport

Erhvervstransport

Et erhvervstransportfirma er en virksomhed, der er specialiseret i at transportere gods eller passagerer fra et sted til et andet. De kan bruge en række forskellige transportmidler, herunder biler, lastbiler, busser, tog eller fly. Transportfirmaer kan være enten offentlige eller private og kan specialisere sig i en bestemt type transport eller tilbyde en række forskellige tjenester.

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE