E-MAIL

info@dansktransportfirma.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Opret et gratis flyttetilbud her

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Dansk Transportfirma

Dansk Transportfirma

Hvad er flytteløsningerne

Flytteløsninger kan også omfatte specielle tjenester, såsom at håndtere specielt tunge eller fragile ejendele, at arrangere for flytning af store møbler eller kunstgenstande, eller at hjælpe med at koordinere flytningen med andre professionelle, som f.eks. en ejendomsmægler eller et kontorflyttefirma. Nogle flyttefirmaer kan også tilbyde specialiserede løsninger, såsom international flytning eller flytning af virksomheder. Flytteløsninger kan også tilpasses til kundernes specifikke behov og budget, og kan omfatte alt fra en simpel transport til en fuld service flytning.

Flyttefirma i Aarhus

Leder du efter et flyttefirma i Aarhus som er professionelle og loyale? Så kan Dansk Transport Firma  hjælpe dig, om du er privatkunde eller erhvervskunde. Vi tilbyder altid faste lave priser til konkurrencedygtige priser hele året rundt.

Vi er specialister i flytning, og vælger du os, er du garanteret professionelle og kompetente flyttemænd, der håndterer dine ejendele forsvarligt og altid overholder aftaler. Vores priser afhænger af, hvad du har brug for. Vi har faste priser som er baseret på hvilken flyttepakke du vælger. Forskellen på flyttepakkerne er fx antal flyttemænd, hvor stor en flyttebil du har brug for, og hvor langt tid du har brug for vores hjælp.

Som en del af vores service tilbyder vi et flyttetilbud. Flyttetilbudet er baseret på en snak med vores flyttekonsulent om dine behov. Det er en stor fordel at lave et flyttetilbud, fordi du på den måde undgår uforudsete udgifter, og heller ikke bestiller mere end du har brug for. En flytning behøver ikke være en bekostelig affære med Dansk Transportfirma. Vores kørsel er altid en del af den samlede pakke. Du slipper derfor for ekstra gebyrer som følge heraf.

Det er rart at slippe for alle disse udfordringer og bekymringer og at skulle bede sine venner og familie om at hjælpe alle sine ting ned af mange etager. Alle disse udfordringer har vi stor erfaring med at løse. Vores flytteudstyr er i god kvalitet, og vi kender tips og tricks til at gøre en flytning fra en lejlighed eller et hus inde i byen så gnidningsfrit og nemt som muligt.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

Flytteløsninger i Aarhus

ERHVERVSTRANSPORT

PRIVATFLYTNING

OPBEVARING

OPRET FLYTNING

Flyttefirma i Aarhus

Flytning i Aarhus

Alle boliger flyttes
Uanset om du bor i lejlighed på fjerde eller i en større villa, og uanset om du er ejer eller lejer, så klarer vi flyttearbejdet for dig. Dansk Transportfirma flytter også til og fra plejehjem og beskyttet bolig.

Har du ting til opbevaring i fx et kælderrum eller i et lejet depotrum? Vi flytter dine ting, uanset hvor de står. Ingen elevator er det selvfølgelig ingen hindring. Når flyttebilen ankommer til dit nye hjem, bliver alt båret ind på anvist plads.

Vi passer på dine ting
Dansk Transportfirma har alt det nødvendige udstyr til tunge løfte. Det betyder at vi kan flytte store sofaer, vitrineskabe og hårde hvidevare på sikker og forsvarlig vis, uden at nogen kommer til skade. Dine sarte, særlige og skæve ting beskytter vi ekstra godt i flyttebilen, så de når sikkert frem til din nye adresse uden skrammer og ridser. Sker der mod forventning en skade, så er vi selvfølgelig forsikret.

Lad os pakke dit hjem ned
Du kan slippe for at bruge tid på at pakke flyttekasser. Når du vælger os til at flytte for dig, kan vi også hjælpe dig med at pakke dit hjem ned.

Eller kontakt os på: (+45) 2666 8060

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE